NDS Save Game Converter


Buat temen2 yang getol maen NDS, pernah ga terpikir buat tukeran save game ama yang , laen ???

ehm… kalo make flashcart yang sama sih enak, format sama, tapi kalo beda, mau ga mau save gam eharus diconvert dulu. or kali aja ada yang pengen mindah buat maenin di emulator ^_^

ada ko’ solusinya untuk online NDS save converter, silahkan klik disini untuk membuka halaman web yang bersangkutan.

nih change loh untuk versi baru online NDS svae converter (quote dari website yang bersangkutan)

Changelog :

+ Added the full support of the no$gba format (Compressed, Uncompressed, RAW), thanks to jsmith45 !
+ Added M3 Real DS support
+ The Savegames Converter has now 3 new designs, the two others will be uploaded in a few days
+ Engine of the Savegames Converter rewrote. It could have created new bugs, if you find a bug, please make a bug report in the thread at GBAtemp forums or in the internal forum.
+ Savegames Converter is now way faster thanks to the new engine
* Fixed the RAW conversion, which was throwing invalid saves
* Fixed a possible bug in the M3 conversion
* Fixed all problems related to 4Mbit saves, Pokemon and Zelda saves shouldn’t be a problem anymore
* Other minor fixes

selamat menikmati ^_^

Advertisements

8 comments on “NDS Save Game Converter

  1. Aku maen di NDS pake microSD yang softwarenya EDGE(edge-ds.cn) nah itu save formatnya .sav Bisa gak ya kalo savenya emulatorku(no$GBA ver. 2.6a) di mainin di sana???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s