My New Yahoo Messenger Status


thankz to Dru dan dewa di Xtremenitro yang udah bantu bikinin script dan bantu host nih file, sekarang bisa make custom image yang ku buat untuk penunjuk status YM-ku di blog ini :)

my offline messenger status :

my online messenger status :

My current messenger status :

don’t be so shy to click that button to chat with m when i’m online ;)

PS: just a little reminder, script yang aku gunakan disamping blogku bersifat spesifik untuk id-ku aja, so kalo pengen yang spesifik untuk id kamu, mampir ke xtremenitro aja, jangan pakai yang di sidebar blogku :) karena kalo pake script itu yang ditunjukin bakalan status YM-ku ;)

Advertisements

7 comments on “My New Yahoo Messenger Status

  1. Pingback: my new dynamic signature design « SeTH’s daily rants

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s